Kategóriák

Vastelep, fémhulladék

Hirdetések

figyelem, visszaélés
Budapest

Vastelepünkön vasfelvásárlással, színesfém átvétellel és bontással, újrahasznosítással várjuk a tisztelt ügyfeleket. Az árlistánk a heti aktuális tőzsdei árfolyam szerint van meghatározva, melyről elérhetőségeinken tájékozódhat! Szolgáltatásaink: ...


1. Ügyvéd, jogi...
    Rövid leírás: Jogi képviseletre, megbízható ügyvédre van szüksége Újpalotán? Peres képviseletet, de peren kívüli egyezséget is vállalok a 15. kerületben, polgári jog területén.
2. Úszásoktatás...
    Rövid leírás: Rákospalotán keres úszóiskolát, ahol türelmes oktatók végzik az úszásoktatást? Többféle csoportban, gyermekcentrikus légkörben folyik az úszásoktatás.
3. STIHL fűrészgépek,...
    Rövid leírás: Kerti gépek, erdészeti gépek, nagy választékban a XV. kerületben. Amennyiben most keres kerti gépet Újpalotán vagy éppen fűrészgépre van szüksége, nézzen be hozzánk, Stihl, és Viking márka szaküzletünkbe.
4. Társasházkezelés, közös...
    Rövid leírás: Újpalotán vállalunk társasházkezelést több évtizedes gyakorlattal. A közös képviselet területén jogi és műszaki háttérrel dolgozunk a XV. kerületben.
5. Gyerek angol oktatás...
    Rövid leírás: Angol gyerekeknek, játékos formában, mégis hatékonyan? Létezik egy módszer a 15. kerületben, ahol a gyerek angol oktatás pont így történik, magolás, szenvedés nélkül! Várjuk Újpalotán!

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vállaljuk színesfémek felvásárlását a 15. kerületben. Amennyiben most dobná ki a vasakat keresse a vasfelvásárlót Újpalotán!
Ergoline szolárium,...
Rövid leírás: Újpalotai Ergoline szoláriumunkban műkörömépítéssel is foglalkozunk a XV. kerületi vendégek részére, a teljesebb szolgáltatásért!
Önindító generátor...
Rövid leírás: Újpalotai ügyfeleink részére autóvillamossággal foglalkozó műhelyünkben önindító generátor javítást vállalunk. Jöjjön el a XV. kerületben található szervizünkbe!
Állatorvosi rendelő XV....
Rövid leírás: Rákospalotai kutyájának mikrochipre lenne szüksége? Állatorvosaink az állatorvosi rendelőben vállalnak beültetést és további ellátást is a 15. kerületiek részére.
Sóbarlang, Bioptron...
Rövid leírás: Sóbarlangot keres a XV. kerületben? Bioptron lámpa kezeléssel egészítjük ki a terápiát az újpalotai látogatók, gyógyulni vágyók részére!
Árnyékolástechnika XV....
Rövid leírás: Árnyékolót szeretne, jó minőséget, kedvező áron, akkor Önnek mi kellünk. Legyen szó redőny, szalagfüggöny, napellenző vagy más árnyékolóról
Szobafestés, burkolás
Rövid leírás: Vállalom panel és családi házak teljes felújítását, akár burkolás, szobafestés vagy tapétázás a megrendelő igénye.
Szobafestés XV. kerület...
Rövid leírás: Jön a tavasz itt a felújítások szobafestések, tapétázások ideje. Hívjon minket állunk rendelkezésükre
Motorolaj, Autóalkatrész
Rövid leírás: Amennyiben autóalkatrészt vagy motorolajat keres és Ön Zuglóban lakik, jöjjön el 14. kerületi autósboltunkba!
Duguláselhárítás,...
Rövid leírás: Ne aggódjon, mert vállalkozásunk azonnali duguláselhárítást végez otthonában, bontás nélkül. Szakértelmünk verhetetlen, mert otthon vagyunk a szakmában. Munkánk precíz, kifogástalan higiénikus. Az elvégzett munkára garanciát adunk.