Kategóriák

Vastelep, fémhulladék

Hirdetések

figyelem, visszaélés
Budapest

Vastelepünkön vasfelvásárlással, színesfém átvétellel és bontással, újrahasznosítással várjuk a tisztelt ügyfeleket. Az árlistánk a heti aktuális tőzsdei árfolyam szerint van meghatározva, melyről elérhetőségeinken tájékozódhat! Szolgáltatásaink: ...


1. Klímaszerelés Újpalota,...
    Rövid leírás: Ha Újpalota sem kivétel, és ott is beköszönt a nyár minden évben, Önnek pedig melege és elege van, akkor lakásklíma a megoldás! Klímaszerelés garanciával a 15. kerületben!
2. Táplálékkiegészítő,...
    Rövid leírás: Újpalotán táplálékkiegészítők és fehérjék széles választékát tartjuk, de zsírégetők is kaphatók fogyókúrázóknak, illetve kiegészítő vitaminokat is tartunk a XV. kerületben.
3. Műszaki vizsga...
    Rövid leírás: Rákospalotai autószervizünk jelenlegi helyén 4 éve várja az autósokat, márkafüggetlenül! A javítás mellett műszaki vizsgával is foglalkozunk, rövid határidővel!
4. Autókölcsönzés...
    Rövid leírás: Rákospalotai cégünk flottakezeléssel foglalkozik, amennyiben autókölcsönzésre van szüksége cégének! Ne tartson teljes autóflottát, béreljen a XV. kerületben!
5. Műszaki vizsgáztatás,...
    Rövid leírás: Gyorsszervizünk Rákospalotán várja az autósokat. Nem csak hibaelhárítással, műszaki vizsgáztatással is foglalkozunk a 15. kerületiek részére, rövid határidővel.

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vállaljuk színesfémek felvásárlását a 15. kerületben. Amennyiben most dobná ki a vasakat keresse a vasfelvásárlót Újpalotán!
Állatorvosi rendelő XV....
Rövid leírás: Rákospalotai kutyájának mikrochipre lenne szüksége? Állatorvosaink az állatorvosi rendelőben vállalnak beültetést a 15. kerületiek részére.
Ergoline szolárium,...
Rövid leírás: Újpalotai Ergoline szoláriumunkban műkörömépítéssel is foglalkozunk a XV. kerületi vendégek részére, a teljesebb szolgáltatásért!
Sóbarlang, Bioptron...
Rövid leírás: Sóbarlangot keres a XV. kerületben? Bioptron lámpa kezeléssel egészítjük ki a terápiát az újpalotai látogatók, gyógyulni vágyók részére!
Önindító generátor...
Rövid leírás: Újpalotai ügyfeleink részére autóvillamossággal foglalkozó műhelyünkben önindító generátor javítást vállalunk. Jöjjön el a XV. kerületben található szervizünkbe!
Árnyékolástechnika XV....
Rövid leírás: Árnyékolót szeretne, jó minőséget, kedvező áron, akkor Önnek mi kellünk. Legyen szó redőny, szalagfüggöny, napellenző vagy más árnyékolóról
Szobafestés, burkolás
Rövid leírás: Vállalom panel és családi házak teljes felújítását, akár burkolás, szobafestés vagy tapétázás a megrendelő igénye.
Szobafestés XV. kerület...
Rövid leírás: Jön a tavasz itt a felújítások szobafestések, tapétázások ideje. Hívjon minket állunk rendelkezésükre
Motorolaj, Autóalkatrész
Rövid leírás: Amennyiben autóalkatrészt vagy motorolajat keres és Ön Zuglóban lakik, jöjjön el 14. kerületi autósboltunkba!
Duguláselhárítás,...
Rövid leírás: Ne aggódjon, mert vállalkozásunk azonnali duguláselhárítást végez otthonában, bontás nélkül. Szakértelmünk verhetetlen, mert otthon vagyunk a szakmában. Munkánk precíz, kifogástalan higiénikus. Az elvégzett munkára garanciát adunk.