Kategóriák

Vastelep, fémhulladék

Hirdetések

figyelem, visszaélés
Budapest

Vastelepünkön vasfelvásárlással, színesfém átvétellel és bontással, újrahasznosítással várjuk a tisztelt ügyfeleket. Az árlistánk a heti aktuális tőzsdei árfolyam szerint van meghatározva, melyről elérhetőségeinken tájékozódhat! Szolgáltatásaink: ...


1. Parapszichológus...
    Rövid leírás: Újpalotán várom parapszichológusként lélektani terápiával lelki problémák esetén. Lélekgyógyászként segítséget nyújtok XV. kerületi pácienseim részére!
2. Küszöbsín, csavar,...
    Rövid leírás: Rákospalotán kiszakadt a küszöbsín, elengedett a csavar?! Új ajtózár kellene XV. kerületi lakására? Nálunk jó helyen jár! Vas-műszaki boltunk várja!
3. Gumiszerviz, autógumi...
    Rövid leírás: Újpalotai gumiszervizünk autógumi értékesítéssel is várja a 15. kerületi érdeklődőket.
4. Szállás Újpalota,...
    Rövid leírás: Olyan hotelt keres újpalotán, ahol apartman is rendelkezésre áll? Igényes szállást szeretne a XV. kerületben foglalni? Keressen fel minket, szeretettel várjuk!
5. Irodatechnikai...
    Rövid leírás: Kedvező áron irodatechnikai eszközt keres a XV. kerületben? Irodatechnikai berendezések javítása, karbantartása és értékesítése a profilunk Rákospalotán!

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vállaljuk színesfémek felvásárlását a 15. kerületben. Amennyiben most dobná ki a vasakat keresse a vasfelvásárlót Újpalotán!
Ergoline szolárium,...
Rövid leírás: Újpalotai Ergoline szoláriumunkban műkörömépítéssel is foglalkozunk a XV. kerületi vendégek részére, a teljesebb szolgáltatásért!
Önindító generátor...
Rövid leírás: Újpalotai ügyfeleink részére autóvillamossággal foglalkozó műhelyünkben önindító generátor javítást vállalunk. Jöjjön el a XV. kerületben található szervizünkbe!
Állatorvosi rendelő XV....
Rövid leírás: Rákospalotai kutyájának mikrochipre lenne szüksége? Állatorvosaink az állatorvosi rendelőben vállalnak beültetést a 15. kerületiek részére.
Sóbarlang, Bioptron...
Rövid leírás: Sóbarlangot keres a XV. kerületben? Bioptron lámpa kezeléssel egészítjük ki a terápiát az újpalotai látogatók, gyógyulni vágyók részére!
Sírkő készítés, sírkő...
Rövid leírás: Sírkő készítés mellett meglévő sírkő felújítását is vállaljuk újpalotai megbízóink részére. Cégünk a 15. kerületben található. Várjuk szíves megkeresését!
Lapradiátor, kazán, PVC...
Rövid leírás: Rákospalotai lakásában tönkrement a kazán? A fűtésrendszerhez 15. kerületi üzletünkben lapradiátort és PVC-t is kínálunk a hozzánk fordulóknak!
Központifűtés szerelő,...
Rövid leírás: Újpalotán keres központifűtés szerelőt? Vagy elromlott a csap és jól jönne a háznál egy vízszerelő? Hívjon bátran a 15. kerületből, probléma esetén akár hétvégén is megyek!
Műszaki vizsgáztatás,...
Rövid leírás: Gyorsszervizünk Rákospalotán várja az autósokat. Nem csak hibaelhárítással, műszaki vizsgáztatással is foglalkozunk a 15. kerületiek részére, rövid határidővel.
Swarovski köves ékszer,...
Rövid leírás: Ha egyedi ékszerrel szeretné meglepni kedvesét, látogasson el 15. kerületi üzletünkbe! Swarovski köves ékszerekkel várjuk Újpalotán a hölgyeket, urakat.