Kategóriák

Vastelep, fémhulladék

Hirdetések

figyelem, visszaélés
Budapest

Vastelepünkön vasfelvásárlással, színesfém átvétellel és bontással, újrahasznosítással várjuk a tisztelt ügyfeleket. Az árlistánk a heti aktuális tőzsdei árfolyam szerint van meghatározva, melyről elérhetőségeinken tájékozódhat! Szolgáltatásaink: ...


1. Irodaköltöztetés,...
    Rövid leírás: Újpalotára bútorozna, és lakásköltöztetéssel foglalkozó, megbízható szolgáltatást keres? Cégek részére is verhetetlen ajánlat a 15. kerületi irodaköltöztetésre cégünknél!
2. Fogszabályozás...
    Rövid leírás: Újpalotáról is érdemes eljönnie hozzám, ha szép, természetes fogpótlást szeretne csiszolás nélkül! A 15. kerületi gyerekek és felnőttek részére fogszabályozást is végzek!
3. Fogtechnika Újpalota,...
    Rövid leírás: Újpalotáról is várja fogtechnikánk, ha tökéletes és szép műfogsort szeretne! A fogsorkészítés során a legmagasabb minőségre törekszünk, így érdemes hozzánk jönnie a 15. kerületből is!
4. Magánóvoda Újpalota,...
    Rövid leírás: Újpalotai gyermekét is várja magánóvodánk, ahol számos fejlesztő foglalkozást biztosítunk, többek között iskolaelőkészítő is működik a XV. kerületiek részére!
5. Állateledel bolt...
    Rövid leírás: Újpalotáról is érdemes ellátogatnia állateledel boltunkba, mert minőségi és kedvező árú termékeket, állatfelszerelési cikkeket kínálunk a XV. kerületiek részére!

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vállaljuk színesfémek felvásárlását a 15. kerületben. Amennyiben most dobná ki a vasakat keresse a vasfelvásárlót Újpalotán!
Állatorvosi rendelő XV....
Rövid leírás: Rákospalotai kutyájának mikrochipre lenne szüksége? Állatorvosaink az állatorvosi rendelőben vállalnak beültetést a 15. kerületiek részére.
Ergoline szolárium,...
Rövid leírás: Újpalotai Ergoline szoláriumunkban műkörömépítéssel is foglalkozunk a XV. kerületi vendégek részére, a teljesebb szolgáltatásért!
Sóbarlang, Bioptron...
Rövid leírás: Sóbarlangot keres a XV. kerületben? Bioptron lámpa kezeléssel egészítjük ki a terápiát az újpalotai látogatók, gyógyulni vágyók részére!
Önindító generátor...
Rövid leírás: Újpalotai ügyfeleink részére autóvillamossággal foglalkozó műhelyünkben önindító generátor javítást vállalunk. Jöjjön el a XV. kerületben található szervizünkbe!
Kárpitos Újpalota,...
Rövid leírás: Kárpitosra van szüksége Újpalotán? Elkopott a szeretett kanapé, fotel huzata? Bútor felújítást, restaurálást is végzek korrekt áron a 15. kerületben, és szebb lesz, mint az új!
Stresszkezelés...
Rövid leírás: Ha kineziológust keres a XV. kerületben, szeretettel és hatékony segítséggel várom. Stresszkezeléssel, stresszoldással foglalkozom újpalotai pácienseim részére is!
Lakásfelújítás...
Rövid leírás: Újpalotán is vállalunk bármilyen burkolást megbízóink részére, de a lakásfelújítás terén bármilyen feladatot ellátunk, magas minőségben. A XV. kerületben is dolgozunk!
Szitanyomás...
Rövid leírás: Rákospalotai nyomdánk bármilyen, marketing célra készülő termék előállítását vállalja szitanyomással, tervezéssel együtt, kiváló minőségben a 15. kerületben!
Felnőtt háziorvos...
Rövid leírás: Újpalotán várja rendelésem, ahol belgyógyászként várom teljes kivizsgálással. Felnőtt háziorvosként 18 éven felüli betegek ellátását, kezelését biztosítom a 15. kerületben!