Kategóriák

Vastelep, fémhulladék

Hirdetések

figyelem, visszaélés
Budapest

Vastelepünkön vasfelvásárlással, színesfém átvétellel és bontással, újrahasznosítással várjuk a tisztelt ügyfeleket. Az árlistánk a heti aktuális tőzsdei árfolyam szerint van meghatározva, melyről elérhetőségeinken tájékozódhat! Szolgáltatásaink: ...


1. Társasházkezelés, közös...
    Rövid leírás: Újpalotán vállalunk társasházkezelést több évtizedes gyakorlattal. A közös képviselet területén jogi és műszaki háttérrel dolgozunk a XV. kerületben.
2. Fatelep Újpalota, fenyő...
    Rövid leírás: Fatelepünk Újpalotán várja számos szolgáltatással, fa építőanyaggal a fenyő fűrészáru mellett, kiváló minőségben, akár kiszállítással a 15. kerületben!
3. Műszaki vizsga, gázautó...
    Rövid leírás: Újpalotai műhelyünk műszaki vizsgára specializálódott, ezen belül vállalunk gázautó műszaki vizsgáztatást is rövid határidővel a XV. kerületi telephelyünkön!
4. Képkeretezés, üvegezés...
    Rövid leírás: Cégünk régi üveges famíliaként vállal képkeretezést újpalotai ügyfelei részére is. Amennyiben üvegezésre van szükség, forduljon hozzánk bizalommal a XV. kerületből!
5. Öntözőrendszer...
    Rövid leírás: Nyáron mindennapi társa a kerti locsoló 15. kerületi otthonában? Utál folyton locsolni? Öntözőrendszer a megoldás! Segítünk Önnek Újpalotán, ha nem szeretne a locsolással törődni!

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vállaljuk színesfémek felvásárlását a 15. kerületben. Amennyiben most dobná ki a vasakat keresse a vasfelvásárlót Újpalotán!
Állatorvosi rendelő XV....
Rövid leírás: Rákospalotai kutyájának mikrochipre lenne szüksége? Állatorvosaink az állatorvosi rendelőben vállalnak beültetést a 15. kerületiek részére.
Ergoline szolárium,...
Rövid leírás: Újpalotai Ergoline szoláriumunkban műkörömépítéssel is foglalkozunk a XV. kerületi vendégek részére, a teljesebb szolgáltatásért!
Sóbarlang, Bioptron...
Rövid leírás: Sóbarlangot keres a XV. kerületben? Bioptron lámpa kezeléssel egészítjük ki a terápiát az újpalotai látogatók, gyógyulni vágyók részére!
Önindító generátor...
Rövid leírás: Újpalotai ügyfeleink részére autóvillamossággal foglalkozó műhelyünkben önindító generátor javítást vállalunk. Jöjjön el a XV. kerületben található szervizünkbe!
Árnyékolástechnika XV....
Rövid leírás: Árnyékolót szeretne, jó minőséget, kedvező áron, akkor Önnek mi kellünk. Legyen szó redőny, szalagfüggöny, napellenző vagy más árnyékolóról
Szobafestés, burkolás
Rövid leírás: Vállalom panel és családi házak teljes felújítását, akár burkolás, szobafestés vagy tapétázás a megrendelő igénye.
Szobafestés XV. kerület...
Rövid leírás: Jön a tavasz itt a felújítások szobafestések, tapétázások ideje. Hívjon minket állunk rendelkezésükre
Motorolaj, Autóalkatrész
Rövid leírás: Amennyiben autóalkatrészt vagy motorolajat keres és Ön Zuglóban lakik, jöjjön el 14. kerületi autósboltunkba!
Duguláselhárítás,...
Rövid leírás: Ne aggódjon, mert vállalkozásunk azonnali duguláselhárítást végez otthonában, bontás nélkül. Szakértelmünk verhetetlen, mert otthon vagyunk a szakmában. Munkánk precíz, kifogástalan higiénikus. Az elvégzett munkára garanciát adunk.