Kategóriák

Vastelep, fémhulladék

Hirdetések

figyelem, visszaélés
Budapest

Vastelepünkön vasfelvásárlással, színesfém átvétellel és bontással, újrahasznosítással várjuk a tisztelt ügyfeleket. Az árlistánk a heti aktuális tőzsdei árfolyam szerint van meghatározva, melyről elérhetőségeinken tájékozódhat! Szolgáltatásaink: ...


1. Táplálékkiegészítő,...
    Rövid leírás: Újpalotán táplálékkiegészítők és fehérjék széles választékát tartjuk, de zsírégetők is kaphatók fogyókúrázóknak, illetve kiegészítő vitaminokat is tartunk a XV. kerületben.
2. Műszaki vizsga...
    Rövid leírás: Rákospalotai autószervizünk jelenlegi helyén 4 éve várja az autósokat, márkafüggetlenül! A javítás mellett műszaki vizsgával is foglalkozunk, rövid határidővel!
3. Társasházkezelés...
    Rövid leírás: Újpalotán biztosítunk teljes körű társasházkezelést lakóparkok, társasházak részére, közös képviselőink folyamatos rendelkezésre állással várják hívását a 15. kerületben!
4. Plazma TV javítás...
    Rövid leírás: Meghibásodott a Plazma Tv, LCD Tv és a XV.kerületben él?Hívja bizalommal szervizünket, amely egész Újpalota területén áll rendelkezésére!Kattintson ide!
5. Fékpad javítás, fékpad...
    Rövid leírás: Újpalotai szervizünk fékpad felújításra specializálódott. Ha szervizében fékpad javításra van szükség, a XV. kerületben talál minket, hívjon, megoldjuk!

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vállaljuk színesfémek felvásárlását a 15. kerületben. Amennyiben most dobná ki a vasakat keresse a vasfelvásárlót Újpalotán!
Ergoline szolárium,...
Rövid leírás: Újpalotai Ergoline szoláriumunkban műkörömépítéssel is foglalkozunk a XV. kerületi vendégek részére, a teljesebb szolgáltatásért!
Állatorvosi rendelő XV....
Rövid leírás: Rákospalotai kutyájának mikrochipre lenne szüksége? Állatorvosaink az állatorvosi rendelőben vállalnak beültetést a 15. kerületiek részére.
Sóbarlang, Bioptron...
Rövid leírás: Sóbarlangot keres a XV. kerületben? Bioptron lámpa kezeléssel egészítjük ki a terápiát az újpalotai látogatók, gyógyulni vágyók részére!
Önindító generátor...
Rövid leírás: Újpalotai ügyfeleink részére autóvillamossággal foglalkozó műhelyünkben önindító generátor javítást vállalunk. Jöjjön el a XV. kerületben található szervizünkbe!
Műszaki vizsga...
Rövid leírás: Rákospalotai autószervizünk jelenlegi helyén 4 éve várja az autósokat, márkafüggetlenül! A javítás mellett műszaki vizsgával is foglalkozunk, rövid határidővel!
Klímaszerelés Újpalota,...
Rövid leírás: Ha Újpalota sem kivétel, és ott is beköszönt a nyár minden évben, Önnek pedig melege és elege van, akkor lakásklíma a megoldás! Klímaszerelés garanciával a 15. kerületben!
Kisteherautó bérlés...
Rövid leírás: Újpalotai cégek és magánszemélyek részére egyaránt biztosítunk rövid és hosszú távon kisteherautó bérlést, ha sürgős esetről is van szó! Hívjon bennünket bátran a XV. kerületből!
Tetőfedő Újpalota,...
Rövid leírás: Újpalotán a lakosság és közületi megrendelők részére is vállalunk tetőfedő munkákat, illetve komplett bádogos munkák elvégzését. A 15. kerületben várjuk hívását!
Vízvezeték szerelés 15....
Rövid leírás: A XV. kerületben is vállalok vízvezeték javítást korrekt áron, rejtett költségek nélkül. a vízvezeték szerelést átalakításnál, felújításnál is biztosítom Újpalotán!