Kategóriák

Vastelep, fémhulladék

Hirdetések

figyelem, visszaélés
Budapest

Vastelepünkön vasfelvásárlással, színesfém átvétellel és bontással, újrahasznosítással várjuk a tisztelt ügyfeleket. Az árlistánk a heti aktuális tőzsdei árfolyam szerint van meghatározva, melyről elérhetőségeinken tájékozódhat! Szolgáltatásaink: ...


1. Papírbolt Rákospalota,...
    Rövid leírás: Nyomtatványboltot üzemeltetünk Rákospalota mellett már sok éves tapasztalattal, így pontosan tudjuk, mire van szüksége vásárlóinknak. A XV. kerületből várjuk papírboltunkban!
2. Karosszéria javítás...
    Rövid leírás: Cégünk kárügyintézéssel vállal teljes körű karosszéria javítást, akár a Casco átvállalásával is! Újpalotai autósok részére is számos szolgáltatást biztosítunk.
3. Kisteherautó bérlés...
    Rövid leírás: Újpalotai cégek és magánszemélyek részére egyaránt biztosítunk rövid és hosszú távon kisteherautó bérlést, ha sürgős esetről is van szó! Hívjon bennünket bátran a XV. kerületből!
4. Központifűtés szerelő,...
    Rövid leírás: Újpalotán keres központifűtés szerelőt? Vagy elromlott a csap és jól jönne a háznál egy vízszerelő? Hívjon bátran a 15. kerületből, probléma esetén akár hétvégén is megyek!
5. Táplálékkiegészítő,...
    Rövid leírás: Újpalotán táplálékkiegészítők és fehérjék széles választékát tartjuk, de zsírégetők is kaphatók fogyókúrázóknak, illetve kiegészítő vitaminokat is tartunk a XV. kerületben.

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vállaljuk színesfémek felvásárlását a 15. kerületben. Amennyiben most dobná ki a vasakat keresse a vasfelvásárlót Újpalotán!
Ergoline szolárium,...
Rövid leírás: Újpalotai Ergoline szoláriumunkban műkörömépítéssel is foglalkozunk a XV. kerületi vendégek részére, a teljesebb szolgáltatásért!
Állatorvosi rendelő XV....
Rövid leírás: Rákospalotai kutyájának mikrochipre lenne szüksége? Állatorvosaink az állatorvosi rendelőben vállalnak beültetést a 15. kerületiek részére.
Önindító generátor...
Rövid leírás: Újpalotai ügyfeleink részére autóvillamossággal foglalkozó műhelyünkben önindító generátor javítást vállalunk. Jöjjön el a XV. kerületben található szervizünkbe!
Sóbarlang, Bioptron...
Rövid leírás: Sóbarlangot keres a XV. kerületben? Bioptron lámpa kezeléssel egészítjük ki a terápiát az újpalotai látogatók, gyógyulni vágyók részére!
Gázszerelés, gáz...
Rövid leírás: Újpalotán vállalok gáz kivitelezést, de kisebb-nagyobb gázszerelési munkákat is szívesen végzek a XV. kerületi lakosság részére.
Görög étel, görög...
Rövid leírás: Ha görög éttermet keres Újpalotán, látogasson el a hozzánk! Szeretettel várjuk hamisítatlan görög ételekkel a XV. kerületből az egész családot!
Bicikli üzlet, kerékpár...
Rövid leírás: Ha Újpalotán keres bicikli üzletet, megtalálta! Kerékpár szakszervizünk is rendelkezésére áll, de új biciklit is választhat a XV. kerületi üzletünkben!
Hypoxi trainer,...
Rövid leírás: Újpalotán végzünk cellulitkezelést szalonunkban, hypoxi trainerrel! A szalonban fodrászat is működik, ahol a XV. kerületi hölgyeknek melegollós hajvágást biztosítunk.
Szállás Újpalota,...
Rövid leírás: Olyan hotelt keres újpalotán, ahol apartman is rendelkezésre áll? Igényes szállást szeretne a XV. kerületben foglalni? Keressen fel minket, szeretettel várjuk!