Kategóriák

Vastelep, fémhulladék

Hirdetések

figyelem, visszaélés
Budapest

Vastelepünkön vasfelvásárlással, színesfém átvétellel és bontással, újrahasznosítással várjuk a tisztelt ügyfeleket. Az árlistánk a heti aktuális tőzsdei árfolyam szerint van meghatározva, melyről elérhetőségeinken tájékozódhat! Szolgáltatásaink: ...


1. Fékpad javítás, fékpad...
    Rövid leírás: Újpalotai szervizünk fékpad felújításra specializálódott. Ha szervizében fékpad javításra van szükség, a XV. kerületben talál minket, hívjon, megoldjuk!
2. Barkácsgép, szerszám...
    Rövid leírás: Barkácsgépekkel foglalkozunk újpalotai üzletünkben, illetve széles választékban kínálunk szerszámokat is. Ha a XV. kerületben jár, nézzen be hozzánk!
3. Villamosság,...
    Rövid leírás: Újpalotán foglalkozunk mindazzal, ami villamosság vagy esetleg elektronika! Szeretettel várjuk Önt is a XV. kerületben, vagy nézzen szét honlapunkon!
4. Optika,...
    Rövid leírás: A XV. kerületben várja optikánk, ahol elkészítjük Önnek a tökéletes szemüveget - az Ön szemüvegét! Látásvizsgálat után kontaktlencse rendelésre is van lehetőség Újpalotán.
5. Molett divat 15....
    Rövid leírás: Megfizethető dundi divat újpalotai hölgyeknek! A XV. kerületből várjuk molett divat üzletünkben, akár méretre készített ruhákkal is, igény szerint!

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vállaljuk színesfémek felvásárlását a 15. kerületben. Amennyiben most dobná ki a vasakat keresse a vasfelvásárlót Újpalotán!
Ergoline szolárium,...
Rövid leírás: Újpalotai Ergoline szoláriumunkban műkörömépítéssel is foglalkozunk a XV. kerületi vendégek részére, a teljesebb szolgáltatásért!
Állatorvosi rendelő XV....
Rövid leírás: Rákospalotai kutyájának mikrochipre lenne szüksége? Állatorvosaink az állatorvosi rendelőben vállalnak beültetést a 15. kerületiek részére.
Sóbarlang, Bioptron...
Rövid leírás: Sóbarlangot keres a XV. kerületben? Bioptron lámpa kezeléssel egészítjük ki a terápiát az újpalotai látogatók, gyógyulni vágyók részére!
Önindító generátor...
Rövid leírás: Újpalotai ügyfeleink részére autóvillamossággal foglalkozó műhelyünkben önindító generátor javítást vállalunk. Jöjjön el a XV. kerületben található szervizünkbe!
Árnyékolástechnika XV....
Rövid leírás: Árnyékolót szeretne, jó minőséget, kedvező áron, akkor Önnek mi kellünk. Legyen szó redőny, szalagfüggöny, napellenző vagy más árnyékolóról
Szobafestés, burkolás
Rövid leírás: Vállalom panel és családi házak teljes felújítását, akár burkolás, szobafestés vagy tapétázás a megrendelő igénye.
Szobafestés XV. kerület...
Rövid leírás: Jön a tavasz itt a felújítások szobafestések, tapétázások ideje. Hívjon minket állunk rendelkezésükre
Motorolaj, Autóalkatrész
Rövid leírás: Amennyiben autóalkatrészt vagy motorolajat keres és Ön Zuglóban lakik, jöjjön el 14. kerületi autósboltunkba!
Duguláselhárítás,...
Rövid leírás: Ne aggódjon, mert vállalkozásunk azonnali duguláselhárítást végez otthonában, bontás nélkül. Szakértelmünk verhetetlen, mert otthon vagyunk a szakmában. Munkánk precíz, kifogástalan higiénikus. Az elvégzett munkára garanciát adunk.