Kategóriák

Vastelep, fémhulladék

Hirdetések

figyelem, visszaélés
Budapest

Vastelepünkön vasfelvásárlással, színesfém átvétellel és bontással, újrahasznosítással várjuk a tisztelt ügyfeleket. Az árlistánk a heti aktuális tőzsdei árfolyam szerint van meghatározva, melyről elérhetőségeinken tájékozódhat! Szolgáltatásaink: ...


1. Irodatechnikai...
    Rövid leírás: Kedvező áron irodatechnikai eszközt keres a XV. kerületben? Irodatechnikai berendezések javítása, karbantartása és értékesítése a profilunk Rákospalotán!
2. Bádogos munka,...
    Rövid leírás: Újpalotán végzek bádogos munkát, hófogó kihelyezést. Hiányos tetőknél tetőjavítást is vállalok a XV. kerületi megrendelőim részére!
3. Önindító generátor...
    Rövid leírás: Újpalotai ügyfeleink részére autóvillamossággal foglalkozó műhelyünkben önindító generátor javítást vállalunk. Jöjjön el a XV. kerületben található szervizünkbe!
4. Redőny szerelés...
    Rövid leírás: Újpalotán is vállalunk redőny szerelést bármilyen alapanyagból és színben, illetve különféle típusú, méretre készült szúnyoghálókkal is foglalkozunk a 15. kerületben!
5. Fékjavítás,...
    Rövid leírás: Futóműjavítás, fékjavítás műszeres háttérrel, profi munkavégzéssel! Várjuk autószervizünkben a XV. kerületben, Újpalotán!

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vállaljuk színesfémek felvásárlását a 15. kerületben. Amennyiben most dobná ki a vasakat keresse a vasfelvásárlót Újpalotán!
Ergoline szolárium,...
Rövid leírás: Újpalotai Ergoline szoláriumunkban műkörömépítéssel is foglalkozunk a XV. kerületi vendégek részére, a teljesebb szolgáltatásért!
Önindító generátor...
Rövid leírás: Újpalotai ügyfeleink részére autóvillamossággal foglalkozó műhelyünkben önindító generátor javítást vállalunk. Jöjjön el a XV. kerületben található szervizünkbe!
Állatorvosi rendelő XV....
Rövid leírás: Rákospalotai kutyájának mikrochipre lenne szüksége? Állatorvosaink az állatorvosi rendelőben vállalnak beültetést a 15. kerületiek részére.
Sóbarlang, Bioptron...
Rövid leírás: Sóbarlangot keres a XV. kerületben? Bioptron lámpa kezeléssel egészítjük ki a terápiát az újpalotai látogatók, gyógyulni vágyók részére!
Molett divat 15....
Rövid leírás: Megfizethető dundi divat újpalotai hölgyeknek! A XV. kerületből várjuk molett divat üzletünkben, akár méretre készített ruhákkal is, igény szerint!
Thai-box edzés...
Rövid leírás: Újpalota közelében várjuk Krav-maga edzéseken, mely önvédelemre tanít, de harcművészettel, Thai-box edzéssel is várjuk a XV. kerületből!
Kárpitos Újpalota,...
Rövid leírás: Kárpitosra van szüksége Újpalotán? Elkopott a szeretett kanapé, fotel huzata? Bútor felújítást, restaurálást is végzek korrekt áron a 15. kerületben, és szebb lesz, mint az új!
Stresszkezelés...
Rövid leírás: Ha kineziológust keres a XV. kerületben, szeretettel és hatékony segítséggel várom. Stresszkezeléssel, stresszoldással foglalkozom újpalotai pácienseim részére is!
Lakásfelújítás...
Rövid leírás: Újpalotán is vállalunk bármilyen burkolást megbízóink részére, de a lakásfelújítás terén bármilyen feladatot ellátunk, magas minőségben. A XV. kerületben is dolgozunk!