Kategóriák

Vastelep, fémhulladék

Hirdetések

figyelem, visszaélés
Budapest

Vastelepünkön vasfelvásárlással, színesfém átvétellel és bontással, újrahasznosítással várjuk a tisztelt ügyfeleket. Az árlistánk a heti aktuális tőzsdei árfolyam szerint van meghatározva, melyről elérhetőségeinken tájékozódhat! Szolgáltatásaink: ...


1. Pszichológus 15....
    Rövid leírás: A XV. kerületből is várom pszichológusként pácienseimet elakadás esetén akár párkapcsolati probléma kezeléssel, akár szorongásos tünetekkel Pestújhely szomszédságában!
2. Órajavítás Újpalota,...
    Rövid leírás: Újpalotáról várjuk nyomáspróbás elemcserére óráját, bármilyen típusról van szó! A XV. kerületi óratulajdonosok részére órajavítást is vállalunk rövid határidővel!
3. Polikarbonát előtető...
    Rövid leírás: Ha műanyag előtetőt készíttetne Újpalotán, tekintse meg polikarbonát előtető alapanyagainkat, melyek több színben kaphatóak a XV. kerület közelében!
4. Shellac Újpalota,...
    Rövid leírás: Újpalotán keres Shellacot készítő manikűröst, vagy porcelán műkörmöt építtetne inkább? Bármelyikre is vágyik, az alább linkre kattintva olyan manikűröst talál, aki mindkettőt vállalja!
5. Magánóvoda Újpalota,...
    Rövid leírás: Újpalotai gyermekét is várja magánóvodánk, ahol számos fejlesztő foglalkozást biztosítunk, többek között iskolaelőkészítő is működik a XV. kerületiek részére!

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vállaljuk színesfémek felvásárlását a 15. kerületben. Amennyiben most dobná ki a vasakat keresse a vasfelvásárlót Újpalotán!
Ergoline szolárium,...
Rövid leírás: Újpalotai Ergoline szoláriumunkban műkörömépítéssel is foglalkozunk a XV. kerületi vendégek részére, a teljesebb szolgáltatásért!
Önindító generátor...
Rövid leírás: Újpalotai ügyfeleink részére autóvillamossággal foglalkozó műhelyünkben önindító generátor javítást vállalunk. Jöjjön el a XV. kerületben található szervizünkbe!
Állatorvosi rendelő XV....
Rövid leírás: Rákospalotai kutyájának mikrochipre lenne szüksége? Állatorvosaink az állatorvosi rendelőben vállalnak beültetést a 15. kerületiek részére.
Sóbarlang, Bioptron...
Rövid leírás: Sóbarlangot keres a XV. kerületben? Bioptron lámpa kezeléssel egészítjük ki a terápiát az újpalotai látogatók, gyógyulni vágyók részére!
Árnyékolástechnika XV....
Rövid leírás: Árnyékolót szeretne, jó minőséget, kedvező áron, akkor Önnek mi kellünk. Legyen szó redőny, szalagfüggöny, napellenző vagy más árnyékolóról
Szobafestés, burkolás
Rövid leírás: Vállalom panel és családi házak teljes felújítását, akár burkolás, szobafestés vagy tapétázás a megrendelő igénye.
Szobafestés XV. kerület...
Rövid leírás: Jön a tavasz itt a felújítások szobafestések, tapétázások ideje. Hívjon minket állunk rendelkezésükre
Motorolaj, Autóalkatrész
Rövid leírás: Amennyiben autóalkatrészt vagy motorolajat keres és Ön Zuglóban lakik, jöjjön el 14. kerületi autósboltunkba!
Duguláselhárítás,...
Rövid leírás: Ne aggódjon, mert vállalkozásunk azonnali duguláselhárítást végez otthonában, bontás nélkül. Szakértelmünk verhetetlen, mert otthon vagyunk a szakmában. Munkánk precíz, kifogástalan higiénikus. Az elvégzett munkára garanciát adunk.