Karosszéria javítás, teljes körű kárügyintézés 15. kerület

Cégünk 1990 óta foglalkozik karosszéria javítással, autófényezéssel a XV. kerületben. Szakmai tapasztalatunknak és a szakmában eltöltött éveknek köszönhetően számos alkatrész beszállítóval jó kapcsolatot alakítottunk ki, és gyors alkatrészbeszerzéssel tudjuk segíteni, hogy Önnek mihamarabb elkészüljön az autója. A legapróbb hibától a teljes karosszéria javításig, foglalkozunk mindennel, a biztosítási ügyintézéssel is! Több biztosító társasággal szerződéseben állunk. Sérült autóját a helyszínről műhelyünkbe szállítja autómentőnk, és ha a javítás idejére igényli, csereautót biztosítunk Önnek.

A karosszéria javítást az első lépéstől a kulcsátadásig biztosítjuk, teljes körű kárügyintézéssel, hogy ügyfeleink dolgát megkönnyítsük. A karosszéria javítás során kizárólag modern technológiákkal, alapanyagokkal és eszközökkel dolgozunk, így a végeredmény valóban magas színvonalat fog képviselni!

Szolgáltatásaink:

Karosszériás műhelyünk jelenleg 100 négyzetméteren működik, ahol típustól függetlenül vállaljuk a karosszéria javítást. A karosszéria javítás előtt teljes körű kárügyintézést biztosítunk, ezzel is megkönnyítve ügyfeleink dolgát, és gyorsítva a javítási munkálatokat, hogy mielőbb visszakaphassa régi fényében autóját!